Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g aneto
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g)
- 150 g água
- 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g queijo feta cortado em pedaços
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia com azeitona e alecrim
72 godz.
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Pãezinhos recheados com cogumelos
1 Std. 20 Min
Risoto de soja
35 min
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1 Std. 20 Min
Pão de azeitonas
1 Std. 20 Min
Pão de batata
12h
Pizas careta
1 Std. 30 Min
Ciabatta com azeitonas
1 Std. 30 Min
Bolinhas de mandioca com molho de limão e sementes de papoila
1 Std.
Pão enrolado com pesto
1h 40min
Almôndegas de grão com molho de tomate picante
45 min