Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 400 g pão alentejano de véspera, s/ côdea cortado em cubos
- 10 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 300 g bacon em cubos
- 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 400 g cebola cortada em pedaços
- 300 g alho-francês cortado em pedaços
- 50 g aipo
- 200 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 450 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 3 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1610 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Batata-doce recheada com salmão
35 Min
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1h 25min
Fritata de grelos
45min
Fritata de brócolos e fiambre no forno
50min
Creme de brócolos e curgete e Cuscuz de laranja com frango
50min
Piza Vénus
1h
Rolinhos de frango com curgete no forno
1h
Massa integral com presunto e feta
30min
Quiche de couve-flor
1h
Enrolados de atum em alface
20 min
Tarte de couve-flor e queijo
50min
Quiche de espinafres e bacon
1h 20 min