Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 400 g pão alentejano de véspera, s/ côdea cortado em cubos
- 10 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 300 g bacon em cubos
- 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 400 g cebola cortada em pedaços
- 300 g alho-francês cortado em pedaços
- 50 g aipo
- 200 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 450 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 3 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1610 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Batido de cacau
5 Min
Frango com molho de gengibre
1h 20 min
Tarte de camarão e ervilhas
1h 10min
Tarte de couve-flor e queijo
50min
Salada de arroz com frango e pesto de hortelã
8 godz.
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2 Std.
Pizas de batata-doce e legumes assados
Geen beoordelingen
Crumble de frango e legumes
2 Std.
Linguine com salsicha toscana
1h 10min
Legumes assados no forno com presunto
50min
Arroz de frango com bacon e couves-de-bruxelas
1h 30 min
Entrada de alheira do avô Adelino
2 Std.