香檳沙巴翁烤生蠔

香檳沙巴翁烤生蠔

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 個

Ingrediënten

  • 帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨
    6 顆
  • 奶油
    20 克
  • 香檳酒
    70 克
    70 克 氣泡葡萄酒
  • 蛋黃
    3 顆
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 檸檬汁 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 11.2 g
Calorieën 499.7 kJ / 119.5 kcal
Vetten 7 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...