Apparaten en accessoires
香檳沙巴翁烤生蠔
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 個
Ingrediënten
-
帶殼生蠔 (每顆約100克),刷洗乾淨6 顆
-
奶油20 克
-
70 克 氣泡葡萄酒香檳酒70 克
-
蛋黃3 顆
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
檸檬汁 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
499.7 kJ /
119.5 kcal
Vetten
7 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
我的中秋派對
10 recepten
Taiwan
Taiwan