Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café rases de sel
- 70 g de tomates séchées
- 2 c. à soupe de romarin frais, effeuillé
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1577 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30 min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au thym
3h
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2h 35 min
Focaccia italienne
5h 10min
Fougasse au romarin
3h 25 min.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h