Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café rases de sel
- 70 g de tomates séchées
- 2 c. à soupe de romarin frais, effeuillé
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1577 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 godz. 30 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia aux olives
2h
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Focaccia croquante
3 Std.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min