Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ rote Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 10 g Öl
- 100 g Wasser
- 80 g Soja-Creme, zum Kochen (z.B. Soja-Cuisine)
- 250 g Fischfond
- 80 g Reis, parboiled
- 3 TL Fischsauce
- 30 g Limettensaft
- 2 TL Zucker
- 2 TL gelbe Currypaste
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropt
- 100 g Garnelen, roh, geschält, TK
- 150 g Ananas, frisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Rotes Thai-Curry mit Geflügel
45min
Asia-Gemüse
25min
Thailändische Forellen-Päckchen
35min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 Min
Teriyaki-Lachs
40min