Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Pistazien, gesalzen, geschält, geröstet
- 1 geh. TL Selleriesamen
- 1 TL Salz
- 600 g Rotkohl, ohne Strunk, in Stücken (3 cm)
- 180 g Staudensellerie, in schrägen Scheiben
- 40 g Schalotten, halbiert
- 40 g Rapskernöl
- 10 g Weißweinessig
- 150 g Buttermilch
- 150 g Blauschimmelkäse, in Stücken
- 3 - 4 Spritzer Worcestershire-Sauce
- 150 g Mortadella, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2068 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1h 30 min
Mürbeteig
5 Min
Feine Königsberger Klopse
1h
Gefüllte Tomaten
45 min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Kartoffelsalat mit Radieschen
1h 50 min
Kräuter-Mayonnaise
10 min
Sardische Nudeln mit Rucolasauce
27 Std.
Remoulade
10 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min