Risotto de cebada perlada

Risotto de cebada perlada

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 ración

Ingrediënten

  • 70 g de chalota (2-3)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebada perlada lavada y escurrida
  • 100 g de vino blanco seco vegano
  • 750 g de agua caliente
  • 1 cucharada concentrado de caldo de verduras casero vegano
    1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.), vegano
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta blanca molida
  • ¾ cucharadita de tomillo seco (optioneel)
  • 40 g de piñones
  • 400 g de calabacín en rodajas (5 mm)
  • 50 g de tomates secos en aceite en tiras (5 mm)
  • 60 g de mantequilla de almendras

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 16 g
Calorieën 2159 kJ / 517 kcal
Vetten 23 g
Vezels 8.5 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...