![Quesadillas de mariscos Quesadillas de mariscos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7D88D491-AF16-44AB-826B-9CD3F2CAAE34/Derivates/98a3abc9-c80a-4d04-b630-868d89a7d97f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
225
g de queso mozzarella, en trozos
of 225 g de queso monterey jack, en trozos
Adobo
- 1 chile ancho, sin tallo ni semillas
- 1 cda de paprika
- ½ cdita de pimienta de cayena
- ¾ cdita de chile chipotle en polvo
- 1 clavo de olor
- ¾ cdita de comino en polvo
- ¾ cdita de semillas de cilantro molidas
- ½ cdita de orégano seco
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 160 g de piña fresca en trozos
- 15 g de vinagre de manzana
- 35 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 15 g de aceite vegetal
- 1 ½ cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
Relleno
- 300 g de camarón mediano crudo, limpios y cortados en trozos de 2 cm
- 300 g de pulpo cocido, cortado en trozos de 2 cm
- 300 g de filete de huachinango, cortado en trozos de 3 cm
- 12 tortillas de harina
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 2061 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de pescado y camarones
1 Std. 30 Min
Cordero con costra a la italiana
5 godz.
Sal de tomillo
5 min
Sandwich horneado de pechuga de pavo
40min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55 min
Sabanitas de filete de res al romero
25 min
Dedos de pollo horneados
45 min
Tacos de camarón de la Viga
40min
Pastel azteca
1 godz.
Pollo con ajonjolí
40min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 min
Flautas de res
1 godz.