Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Paprika, gemischt, rot und gelb (siehe Tipp)
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Fleischparadeiser, am Stielansatz leicht eingeschnitten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 702 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Panettone mit Schokostückchen
4h 30min
Caponata Siciliana
30min
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Ratatouille
40min
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
4h
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 Std.
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 Std. 10 Min
Mariniertes Gemüse
4h
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1 Std.
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min