Peperonata mit Oliven
TM6 TM5

Peperonata mit Oliven

4.7 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g Paprika, gemischt, rot und gelb (siehe Tipp)
  • 220 g Zwiebeln, halbiert
  • 40 g Olivenöl
  • 500 g Fleischparadeiser, am Stielansatz leicht eingeschnitten
  • 30 g Tomatenmark
  • 1 TL Vanillezucker
  • 1 TL Rosmarin, getrocknet
  • 1 ½ TL Salz
  • ¼ TL Cayennepfeffer
  • ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • 50 g Oliven, schwarz, entkernt
  • 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
702 kJ / 167 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
11 g
Vezels
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten