![Peperonata mit Oliven Peperonata mit Oliven](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/132EAB4D-DB09-445C-93B8-F45FBFC65EAF/Derivates/4043e32d-3761-449f-a1ad-0efb8b025984.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Paprika, gemischt, rot und gelb (siehe Tipp)
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Fleischparadeiser, am Stielansatz leicht eingeschnitten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 702 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Calamari vom Grill
50 мин.
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Melanzane alla Parmigiana
1u. 10min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1u. 20min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30min
Polenta
30min
Auberginenpüree
30min
Mini Melanzani-Pizzen
55 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 мин.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min