Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt - 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 420 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- 2 - 3 pincées de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux olives
2 Std.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Pesto au basilic
10min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Pesto classique au basilic
10min
Focaccia des Pouilles
1sa 10 dk
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3sa 15 dk
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Mini focaccias à l'origan
3h 40 min