Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pommes de terre, coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt - 35 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 350 g de farine à pain, type Manitoba
- 150 g de farine de blé dur
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2h 10 min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccia au thym
3h
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min