Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (6 ou 7 fruits)
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 75 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Crème brûlée à la Passion
3 Std. 45 Min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Pannacotta à l’orange
4sa 25 dk
Minicheesecakes à la purée de mangue
3u. 40min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Cheesecakes en verrine
3 Std. 5 Min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min