
Apparaten en accessoires
Überbackene Muschelnudeln
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser250 g
-
Olivenöl2 EL
-
Gouda in Stücken120 g
-
Butternuss-Kürbis in Stücken500 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Salz½ TL
-
Muschelnudeln (Conchiglie Rigate)400 g
-
Bechamelsauce (Fertigprodukt)250 g
-
Pfeffer3 Prisen
-
Majoran, getrocknet½ TL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
684 kcal /
2861 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
28 g
Koolhydraten
80 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN 6/2017
43 recepten
Duitsland
Duitsland