Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de agua
- 500 g de vinagre de vino blanco
- 500 g de guisantes frescos
- 20 g de sal
- agua
- Voeding
- per 3 tarros
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 31.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50min
Verduras al vapor con rúcula
25 Min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45min
Patatas al vapor
30min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1 Std.
Menú: Espárragos verdes con arroz y sabayón de limón. Espuma de frutos rojos
40min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35min
Tirabeques y judías verdes con aliño de anchoa y tomate
25 Min
Sofrito de cebolla y ajo
10 Min
Ensalada de habas y guisantes con jamón
30min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50min