Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce

4.5 679 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Bergkäse in Stücken
    100 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    4 Stängel
  • Milch
    200 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt und grob geschnitten (siehe Tipp)
    200 g
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Weizenmehl, griffig
    310 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Schinken in Würfeln
    150 g
  • Weißwein
    100 g
  • Schlagobers
    150 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen

Voeding per 1 Portion

Calorieën 799 kcal / 3341 kJ
Eiwitten 28 g
Vetten 43 g
Koolhydraten 70 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 24 g
Natrium 1589 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...