Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 70 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 250 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Zwiebelringe
- 50 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 3 Eier
- 3 TL Salz
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 2 Zwiebeln, eine davon halbiert
- 50 - 60 g Butterschmalz
- 1 EL Butter und etwas mehr zum Einfetten
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2903 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 2199 mg
Alternatieve recepten
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Gebackene Speckknödel
50min
Tiroler Kasnock’n
1 godz.
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Semmelknödel
50min
Älpler Flädle
30 min
Wälder Käsknöpfle
55min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 godz. 15 min
Frittaten
30 min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 godz.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min