Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z. B. Bergkäse), in Stücken
- 80 g Karotten, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Schinken, in Stücken
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in groben Röllchen
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ei, verquirlt
- 1 TL Zitronensaft (optioneel)
- 2 Packungen Blätterteig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 408 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 182 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Speck-Spieße
1h 30min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 Std. 45 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Eiaufstrich mit Topfen
10min