Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z. B. Bergkäse), in Stücken
- 80 g Karotten, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Schinken, in Stücken
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in groben Röllchen
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ei, verquirlt
- 1 TL Zitronensaft (optioneel)
- 2 Packungen Blätterteig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 408 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 182 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 godz.
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30 min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Eiaufstrich mit Topfen
10min