Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln

Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln

4.4 370 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken
    150 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Schmalz
    20 g
    20 g Öl
  • Tomatenmark
    20 g
  • Zucker
    1 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 ½ EL
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    ½ - 1 TL
  • Schweinefleisch, sehnenfrei (von der Schulter)
    600 g
  • Sauerkraut
    500 g
  • Weißwein, trocken
    80 g
  • Wasser
    370 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Erdäpfel, festkochend
    500 g
  • Sauerrahm zum Servieren
  • Maisstärke
    ½ EL
  • frische Petersilie Blättchen gehackt
    1 EL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 686 kcal / 2871 kJ
Eiwitten 31 g
Vetten 42 g
Koolhydraten 42 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 17 g
Natrium 1676 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...