Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Salz, unjodiert
- 2 EL Koriandersamen, ganz
- 18 Stück Bird's Eye Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 2 Stück Habanero Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 500 g reife Paradeiser, halbiert
- 400 g roter Spitzpaprika, in Stücken
- 100 - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Knoblauchzehen
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Sonnenblumenöl
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tamarindenmark (siehe Variante)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 598 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Negroni
5 min
Kumquats mit Schwips
2h
Asia Vinaigrette
5 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48hod. 30min
Zwiebelrelish
1h
Fermentierte Salsa
168 Std. 20 Min
Himbeer-Zitronen-Sirup
2h 15min
Zitronensorbet
6 Std. 40 Min
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Rote Currypaste
10 min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1h
Italienische Tomatensauce
2h 5min