![Sambal - indonesische Würzpaste "hot" Sambal - indonesische Würzpaste "hot"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD650F57-8305-4DE4-8F45-1DE1FE7DE672/Derivates/8EFC650A-9C32-4721-8665-4B81C65CAB46.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Salz, unjodiert
- 2 EL Koriandersamen, ganz
- 18 Stück Bird's Eye Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 2 Stück Habanero Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 500 g reife Paradeiser, halbiert
- 400 g roter Spitzpaprika, in Stücken
- 100 - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Knoblauchzehen
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Sonnenblumenöl
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tamarindenmark (siehe Variante)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 598 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waldfrucht-Konfitüre (XXL)
1hod.
Babyfreundlicher Melanzani-Tahini-Dip
55min
Kokos-Bananen-Eislutscher
7 Std. 30 Min
Artischocken sous-vide
50min
Mangoeis
15 dk
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 min
Paradeiser-Chili-Sauce
1hod.
Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot
5h 50 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Zitronen-Grüntee-Sorbet
6hod. 15min
Pfirsicheis
15 dk
Crêpes Suzette
50min