Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Salz, unjodiert
- 2 EL Koriandersamen, ganz
- 18 Stück Bird's Eye Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 2 Stück Habanero Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 500 g reife Paradeiser, halbiert
- 400 g roter Spitzpaprika, in Stücken
- 100 - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Knoblauchzehen
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Sonnenblumenöl
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tamarindenmark (siehe Variante)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 598 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Sensation
15 min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 godz.
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Korma Paste
1h 15min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Paradeiser-Chili-Sauce
1 godz.
Negroni
5min
Rindfleisch-Oliven-Burger mit karamellisierten Zwiebeln
3 Std.
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min
Geschmorte Kohlsprossen mit Sesam
20 min