Dip paprykowo-orzechowy

Dip paprykowo-orzechowy

3.9 29 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
6 porcji

Ingrediënten

  • 300 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
  • 2 ząbki czosnku
  • 30 g białego chleba pokrojonego na kawałki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka tureckiej pasty paprykowej
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • pieprz cayenne, mielony do dekoracji

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 porcji

Eiwitten 24 g
Calorieën 4722 kJ / 1128 kcal
Vetten 96 g
Vezels 18 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...