Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 2 ząbki czosnku
- 30 g białego chleba, pokrojonego na kawałki
- 20 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka tureckiej pasty paprykowej
- ½ - 1 łyżeczka soli
- pieprz cayenne, mielony, do dekoracji
- Voeding
- per 6 porcji
- Calorieën
- 4722 kJ / 1128 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 96 g
- Vezels
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40 min.
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Tatar z fasoli
5 min
Pesto pomidorowe
15min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Pasta z sera owczego
10 min
Oliwa bazyliowa
20 Min
Pasta z cukinii i czosnku
55min
Pasta Taramosalata
15min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min