Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 45 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 50 g di farina manitoba
Impasto
- 390 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 6 uova
- 1 pizzico di sale
- 140 g di burro mordido a pezzi + q.b.
Bagna al Rum
- 1500 g di acqua
- 600 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di Rum
- Voeding
- per 18 porzioni
- Calorieën
- 26857 kJ / 6419 kcal
- Eiwitten
- 99.4 g
- Koolhydraten
- 1035.1 g
- Vetten
- 159.7 g
- Vezels
- 14.2 g
Alternatieve recepten
Struffoli
1u.
Pastiera
15h
Roccocò
2u.
Pastiera fiori d'arancio
12u.
Babà analcolico alle fragole
3u. 30min
Babà napoletano
3u.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Pizza di scarola
3u. 30min
Zeppole di San Giuseppe
1u. 50min
Ziti spezzati con ragù genovese
3u.
Torta caprese
1h 25min
Casatiello sugna e pepe
2u. 30min