Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert oder ungesäubert
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chili, frisch, klein und entkernt
- 40 g Olivenöl, nativ
- 40 g Weisswein, trocken
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Fusilli
- 1 TL Salz
- 1 Päckchen Safranpulver
- 120 g Cherry-Tomaten, in Vierteln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40 min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Geen beoordelingen
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1 Std. 40 Min
Penne mit Makrelen, Cherry-Tomaten und Kräutern
35 Min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 Min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2h 40 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1j
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1j