Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1395 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 godz.
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1 godz.
Treska s citrusovým máslem
50min
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1 godz.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min
Kuřecí plátky s cuketou
50min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 godz.
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min