Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1395 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Losos se špenátem a divokou rýží
1 godz. 15 min
Losos s bramborovou kaší
55 min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1 Std. 5 Min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1 godz. 50 min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 min