Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Hefe
- 1 Prise Zucker
- 560 g Wasser
- 75 g Sauerteig (Fertigprodukt)
- 600 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 20 g Honig
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 558 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Bergisches Urbrot
17 Std.
Weinknorzen (Weinreben)
17h 35min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Dunkles Landbrot
3h
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Krustis
3h 30min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Baguette Rustica
4h 20min
Allgäuer Seelen
1h 20 min