Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dry Rub
- 3 dried ancho chilies, de-seeded and de-stemmed
-
2
dried chipotle chilies
of 1 tsp chipotle chili powder - 1 oz black peppercorns
- ½ oz brown sugar
- 1 tbsp onion powder
- 2 tsp mustard powder
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 tsp salt, to taste
- 1 tsp ground cayenne pepper
Brisket
- 64 - 80 oz beef brisket, untrimmed
- 16 oz smoked bacon, sliced
BBQ Sauce
- 6 oz fresh Roma tomatoes, quartered
- 4 oz white onions, quartered
- 3 ½ oz brown sugar
- 3 canned chipotle chilies, in adobo sauce, to taste
- 2 garlic cloves
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 oz Worcestershire sauce
- 1 oz molasses
- 1 heaping tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2452 kJ / 586 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carnitas
50 Min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Chicken Parmesan
1h 10min
Flour Tortilla
1h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3hod. 25min
Chicken Tacos
1h 10min
Tomatillo Salsa
20 Min
New England Clam Chowder
45min