Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dry Rub
- 3 dried ancho chilies, de-seeded and de-stemmed
-
2
dried chipotle chilies
of 1 tsp chipotle chili powder - 1 oz black peppercorns
- ½ oz brown sugar
- 1 tbsp onion powder
- 2 tsp mustard powder
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 tsp salt, to taste
- 1 tsp ground cayenne pepper
Brisket
- 64 - 80 oz beef brisket, untrimmed
- 16 oz smoked bacon, sliced
BBQ Sauce
- 6 oz fresh Roma tomatoes, quartered
- 4 oz white onions, quartered
- 3 ½ oz brown sugar
- 3 canned chipotle chilies, in adobo sauce, to taste
- 2 garlic cloves
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 oz Worcestershire sauce
- 1 oz molasses
- 1 heaping tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2452 kJ / 586 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Mexican Style Café de Olla
30 Min
Chili Taco Dip
1 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 Std.
Tamale Pie (Anna)
1 Std. 30 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Shredded Jerk Chicken
1h 55min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Chorizo Dip
25min
Chicken Fajita Soup
50 Min