Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quesadilla Filling
-
8
oz mozzarella cheese, cut into pieces (1 in.)
of 8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.) - 10 ½ oz fresh raw shrimp, peeled, deveined, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz cooked octopus, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz red snapper fillet, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)
Adobo
- 1 ancho chili, de-stemmed, de-seeded
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp cayenne pepper
- ¾ tsp chipotle chili powder
- 1 whole clove
- ¾ tsp ground cumin
- ¾ tsp coriander seeds
- ½ tsp dried oregano
- 2 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 5 ½ oz fresh pineapple, cut into pieces
-
½
oz apple cider vinegar
of ½ oz lime juice - 1 oz orange juice
- ½ oz vegetable oil
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Quesadillas
- 12 flour tortillas, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2694 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Scampi
40 min.
Paella
30 min.
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 Std. 35 Min
Avocado Deviled Eggs
25min
Tuna with Penne Pasta
30 min.
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Fish Tacos
45 Min