Seafood Quesadillas
TM6 TM5

Seafood Quesadillas

4.2 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

Quesadilla Filling

  • 8 oz mozzarella cheese, cut into pieces (1 in.)
    of 8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 10 ½ oz fresh raw shrimp, peeled, deveined, cut into pieces (1 in.)
  • 10 ½ oz cooked octopus, cut into pieces (1 in.)
  • 10 ½ oz red snapper fillet, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)

Adobo

  • 1 ancho chili, de-stemmed, de-seeded
  • 1 tbsp paprika
  • ½ tsp cayenne pepper
  • ¾ tsp chipotle chili powder
  • 1 whole clove
  • ¾ tsp ground cumin
  • ¾ tsp coriander seeds
  • ½ tsp dried oregano
  • 2 oz white onion, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 5 ½ oz fresh pineapple, cut into pieces
  • ½ oz apple cider vinegar
    of ½ oz lime juice
  • 1 oz orange juice
  • ½ oz vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Quesadillas

  • 12 flour tortillas, divided

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2694 kJ / 644 kcal
Eiwitten
52 g
Koolhydraten
59 g
Vetten
22 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten