Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 2 dentes de alho
- 20 g manjericão
- 10 g sumo de limão
- ½ c. chá de sal
- 100 g azeite
Massa
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 120 g manteiga bem fria cortada em cubos
- 1 ovo
- 60 g água bem fria
Recheio
- 180 g queijo mozarela curado cortado em pedaços
- 5 folhas de manjericão
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 ovos batidos
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 472 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip de alcaparras e azeite
5min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25min
Pita de falafel com molho de iogurte
12 Std.
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1hod. 50min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1h
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1h 25min
Almofadinhas de bacalhau
1 godz. 45 min
Empadinhas de tomate e manjericão
1hod. 20min
Pappardelle de manjericão e azeite de alho
35min
Chapatti
1h 30min
Risoto com cebola caramelizada
1h