Compatibele versies
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g manteiga
- 20 g presunto cortado em cubos
- 15 g salsa
- 5 g tomilho
- 20 g noz
- 10 g dentes de alho
- 2 peitos de galo (300 g cada aprox.) cortados na diagonal
- 3 c. chá de sal
- 20 g gengibre em pó
- 150 g batata-doce cortada em cubos pequenos
- 50 g ervilhas descongeladas
- 70 g curgete cortada em cubos
- 50 g espargos verdes
- 1500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1811.2 kJ / 432.9 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1963.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Medalhões de pescada a vapor com batatas novas e rabanetes
1h
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45 min
Zoodles de atum
1h
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35 min
Arroz de coelho e espinafres
40 min
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Filete de garoupa à Portuguesa
40 min
Pescada no forno
50 min
Penne guisado com frango & sopa de tomate e grão
1h 10 min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 min
Coelho estufado com esparguete
9h
Pescada com batatas ao vapor
40 min