Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di olio extravergine di oliva
- 3 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- 80 g di spinaci baby freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di cerfoglio secco
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa olandese
30 Min
Cheese naan
3h 5 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Cachupa de peixe
50min
Zuppa del pescatore
50min
Bavarese alla liquirizia
5óra 15p
Vichyssoise
6h
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Salsa tartara
10min
Sformatini di riso tricolore
1 godz. 25 min