Bavarese di Roquefort con uva e noci

Bavarese di Roquefort con uva e noci

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
  • 2 g di agar agar
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
  • 100 g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
    100 g di formaggio, a pezzi (2 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 70 g di gherigli di noci

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 319.8 mg
Eiwitten 6.9 g
Calorieën 1467.3 kJ / 350.7 kcal
Vetten 28.3 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 13.6 g
Koolhydraten 21.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...