Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
of 100 g di formaggio erborinato a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1437 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Stelle di mare
30 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3h 25min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55 Min
Caribbean cocktail
15min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Pere, formaggio e miele
15min