Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
of 100 g di formaggio erborinato a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1437 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo agrodolce
10min
Palline al prosciutto
1h 30min
Biscottini sandwich salati
1h 30min
Panzanella di pane multicereali
5h 20 min.
Marinatura al Marsala
20min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Pere, formaggio e miele
15min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Pinzimonio al Gorgonzola
30min