Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dashi in polvere (vedere varianti)
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di carne trita di maiale (optioneel)
- 30 g di funghi shiitake freschi, a fette, o qualsiasi fungo di taglia piccola, a fette
-
6
gamberi crudi di media grandezza, sgusciati
of 6 bastoncini di surimi, a pezzi - 30 piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 576 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 Std.
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Pollo speziato alle arachidi
50 Min
Arroz caldoso
1 Std. 10 Min
Nems
1 Std.
Salsa olandese
30 Min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 Min
Marinatura all'ananas
20 Min
Fagottini di granchio
35 Min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1 Std. 15 Min
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40 Min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18h 25min