Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dashi in polvere (vedere varianti)
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di carne trita di maiale (optioneel)
- 30 g di funghi shiitake freschi, a fette, o qualsiasi fungo di taglia piccola, a fette
-
6
gamberi crudi di media grandezza, sgusciati
of 6 bastoncini di surimi, a pezzi - 30 piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 576 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1óra
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2óra
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 godz. 5 min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1óra 15p
Pulao di gamberi
50min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35 min
Pollo alla pechinese
55min
Budini aromatici al pomodoro
1óra 10p
Polpette di pollo giapponesi
50min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2óra
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Involtini primavera vietnamiti
40 min