Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Carote al Marsala
25min
Frittata di verdure
1h 10min
Frittelle di patate
45min
Verdure all'orientale
10min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Savoiardi morbidi
40min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30min