Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1hod. 30min
Frittelle di patate
45 min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 min
Carpaccio di melanzane
45 min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8h 30min
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1hod.
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1hod.
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2hod. 30min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min