Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema fredda di zucchine
20min
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Vellutata di broccoli raw
25min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Fagiolini piccanti con arachidi
30min
Verdure all'orientale
10min
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Risotto meneghino rivisitato
50min
Salsa alla reggiana
15min