Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
400
g de corazones de alcachofa frescos en cuartos
of 400 g de corazones de alcachofa congelados - 50 g de vino blanco
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- 100 g de lechuga en juliana
- 110 g de queso parmesano rallado
- 120 g de requesón
- 1 huevo
- 20 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- aceite de oliva virgen extra para untar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 10.5 g
Alternatieve recepten
Canelones de brócoli y puerro
1h
Croquetas de garbanzos y zanahoria
20 min
Crêpes de sarraceno con salmón
1h 10 min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50 min
Hamburguesas vegetales de soja
30 min
Pizza de remolacha y kale
2h 30 min
Pastel de lentejas
1 Std. 55 Min
Brochetas de verduras con salsa vierge
30 min
Galette de cebolletas y queso con mayonesa de tofu
1sa 15 dk
Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías
30 min
Parmentier de setas
1h 10 min
Crumble estilo indio
1h