Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
- 20 克 蝦仁
- 20 克 芹菜 ,取莖,切段
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 玉米粉
- 500 克 板豆腐 ,切正方塊(約4公分),將中間挖空
- 10 片 青江菜
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 40 克 蠔油
- 1 小撮 香菜 ,切碎,裝飾用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 899.8 kJ / 215.3 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 0.9 g