Apparaten en accessoires
涼拌雞絲
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 人份
Ingrediënten
-
紅蘿蔔 切絲80 克
-
白蘿蔔 切絲80 克
-
鹽2 茶匙
-
米醋2 大匙
-
糖3 大匙
-
水800 克
-
去皮雞胸肉 (約170克)1 塊
-
無鹽烤花生30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切碎1 條
-
檸檬汁2 大匙
-
魚露4 大匙
-
美生菜 切絲,洗淨瀝乾120 克
-
新鮮九層塔15 片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 人份
Natrium
1282.3 mg
Eiwitten
52.8 g
Calorieën
2306.1 kJ /
551.7 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
96.6 g
Koolhydraten
54.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
夏日清爽大集合
13 recepten
Taiwan
Taiwan
清爽料理吃一夏
10 recepten
Taiwan
Taiwan