涼拌雞絲

涼拌雞絲

2.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 人份

Ingrediënten

  • 紅蘿蔔 切絲
    80 克
  • 白蘿蔔 切絲
    80 克
  • 2 茶匙
  • 米醋
    2 大匙
  • 3 大匙
  • 800 克
  • 去皮雞胸肉 (約170克)
    1 塊
  • 無鹽烤花生
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切碎
    1 條
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    4 大匙
  • 美生菜 切絲,洗淨瀝乾
    120 克
  • 新鮮九層塔
    15 片

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 人份

Natrium 1282.3 mg
Eiwitten 52.8 g
Calorieën 2306.1 kJ / 551.7 kcal
Vetten 14.7 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 96.6 g
Koolhydraten 54.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...