羊肉爐

羊肉爐

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 黑麻油
    40 克
  • 洗淨,切片
    40 克
  • 羊肉 洗淨,切塊(約4公分)
    500 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 中藥包 (羊肉爐湯包,詳見要訣)
    1 包
  • 白蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約4公分)
    250 克
  • 1300 克
  • 米血 切塊(3x3x1公分)
    150 克
  • 依個人口味調整或省略
    1 茶匙
  • 香菜 洗淨,取葉,裝飾用
    2 枝

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 1101.6 mg
Eiwitten 118.9 g
Calorieën 8325 kJ / 1991.2 kcal
Vetten 125.3 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 456.6 g
Koolhydraten 111.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...