Apparaten en accessoires
羊肉爐
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 人份
Ingrediënten
-
黑麻油40 克
-
薑 洗淨,切片40 克
-
羊肉 洗淨,切塊(約4公分)500 克
-
米酒1 大匙
-
中藥包 (羊肉爐湯包,詳見要訣)1 包
-
白蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約4公分)250 克
-
水1300 克
-
米血 切塊(3x3x1公分)150 克
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
-
香菜 洗淨,取葉,裝飾用2 枝
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
1101.6 mg
Eiwitten
118.9 g
Calorieën
8325 kJ /
1991.2 kcal
Vetten
125.3 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
456.6 g
Koolhydraten
111.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
冬令進補藥膳系列
8 recepten
Taiwan
Taiwan
火鍋TIY
10 recepten
Taiwan
Taiwan