Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 400 g kiełbasy wieprzowej, wędzonej, pokrojonej w 1-2 cm kostkę
- 20 g oleju
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 50 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na 4-5 cm kawałki
- 5 g grzybów, suszonych (3-4 szt.)
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 1 łyżeczka soli
- 900 g wody
- 300 g zakwasu na żurek
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- ½ łyżeczki cukru
- 100 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1277 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoflanka
55min
Krupnik
40min
Kapuśniak
50 Min
Zupa grochowa
1h
Góralska kwaśnica
1h 30min
Barszcz czerwony zabielany
45min
Fasolka po bretońsku
13 godz. 30 min
Barszcz biały wielkanocny
1h 10min
Zupa ogórkowa
30 Min
Zupa pieczarkowa z kurczakiem; Jednogarnkowy makaron à la ratatouille
55min
Krupnik
25 Min
Zupa caldo verde
45min