Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g grzybów, suszonych (np. borowików, podgrzybków)
- 500 g wody
- 800 g kapusty kiszonej
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 140 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 35 g masła
- 2 - 3 szczypty soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 358.5 kJ / 85.7 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 715.3 mg
Alternatieve recepten
Korzenny śledź z jabłkiem
2 Std. 30 Min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123h 50min
Wigilijna kapusta z grochem
2h 20min
Bigos staropolski
1 godz. 35 min
Bigos podhalański
1 Std. 40 Min
Bigos
1 godz. 30 min
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
1h 15min
Kompot z suszu
2 godz. 10 min
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach
1 Std. 25 Min
Grzyby z czosnkiem
20 min
Sałatka jarzynowa na Varomie
50 Min
Kapusta zasmażana
1 godz. 35 min