Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g masła
- 2 ząbki czosnku
- 450 g pieczarek, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki (patrz wskazówka)
- ½ - ¾ łyżeczki tymianku, suszonego
- ½ łyżeczki oregano, suszonego
- 50 - 80 g śmietany, 18% tłuszczu, gęstej
- 20 g sera parmezan, tartego (optioneel)
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka natki pietruszki, świeżej tylko liście, drobno posiekanej, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 511.8 kJ / 122.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 254.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Rumienienie cukinii
20min
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50min
Rumienienie pieczarek
25min
Cytrynowa brukselka
20min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Siekanie cebuli
5min
Rumienienie 200 g pora
20min
Ziemniaki z sosem jogurtowym
40min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Duszony szpinak
15min