Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g grzybów, suszonych
- 500 g wody, wrzącej
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 600 - 650 g czerwonych buraków, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 700 g wody
- 2 - 3 łyżki octu
- 1 łyżka cukru
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 2 liście laurowe, suszone
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 4 ziarna pieprzu czarnego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 282.6 kJ / 67.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 281.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa grzybowa
1h 15 min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Barszcz czerwony z mięsem
1 Std. 5 Min
Rosół drobiowy
2 Std. 15 Min
Kluski śląskie
30min
Barszcz biały wielkanocny
1h 10 min
Gołąbki z kaszą jaglaną i sosem grzybowym
3u.
Wegetariański kapuśniak z białej kapusty
40min
Kapuśniak zabielany z ziemniakami
1u.
Zupa pomidorowa z makaronem (dla dzieci)
25min
Zupa kalafiorowa
30min
Zupa ogórkowa
30min