Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 600 g kapusty kiszonej, odsączonej z zalewy
- 1550 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 150 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 30 g oleju
- 20 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki kminku, mielonego
- 2 łyżki koperku, świeżego, posiekanego (opcjonalnie)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 779.6 kJ / 186.3 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 846.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wigilijna kapusta z grzybami
1h 20min
Bigos
1 Std. 30 Min
Kotlety schabowe w żytniej panierce, ziemniaki i duszona młoda kapusta
1 Std. 45 Min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1 Std. 30 Min
Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi
2h 10min
Łazanki
1 Std.
Duszona młoda kapusta
45 Min
Marchewka na ciepło
35 Min
Kapusta gotowana
30 Min
Surówka z kiszonej kapusty
15 Min
Modro kapusta
45 Min
Kapusta czerwona na ciepło
35 Min