Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania klusek
- 2 łyżeczki soli, plus 1-2 szczypty
- 2 jajka
- 300 g mąki pszennej
- wrząca woda, ilość do gotowania klusek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1270.9 kJ / 303.8 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1251.6 mg
Alternatieve recepten
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1 godz.
Kluski francuskie z Varomy
20 min
Czorne kluski
3h 30min
Hałuski z potrawką z jagnięciny
1 Std. 50 Min
Kluski kładzione z kaszy manny
45 min
Pierogi leniwe
45 min
Lane kluski
25 min
Kluski scykane (hałuski)
45 min
Pyry z gzikiem
1 godz.
Kluski na parze z sosem pieczarkowym
50 Min
Skubaniec z owocami
3h 40 min
Ciasto drożdżowe z kruszonką
1 godz. 30 min