Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stufato
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 1 cipolla dorata, in quarti
- 1 chiodo di garofano
- 250 g di carote, a metà in lunghezza
- 100 g di porro, a pezzi
- 200 - 250 g di pancetta tesa di maiale
- 4 salsicce di maiale affumicate
- 300 g di cavolo cappuccio, in quarti
Farz
- 150 g di farina di grano saraceno
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 150 g di latte
- 20 g di burro salato (optioneel)
- 30 g di salsa di senape (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3175 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di broccoli raw
25 min
Crispedduzzi calabresi
1 godz. 5 min
Pane multicereali
17h 30 min
Fruit punch
10 min
Crema di formaggio spalmabile
5 min
"Scafata" viterbese
1h 50 min
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Torta del cardinale
3h 30min
Cozze ripiene
1h 30min
Sagne chine
1h 40min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Patatas bravas in tempura
1h 20 min