Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di riso basmati
- 150 g di polpa di zucca, a fettine (5 mm)
- 100 g di piselli surgelati, scongelati
- 280 g di cuori di carciofo, in scatola, sgocciolati e a metà
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero, sbucciata (10 cm)
- 6 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla dorata a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di alloro secche
- 4 semi di cardamomo, schiacciati
- 1 stecca di cannella
- 2 pizzichi di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 100 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero in polvere
- 100 g di dado per brodo vegetale
- 600 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi, a pezzi
- 160 g di peperoni rossi, a pezzi (1 cm)
- 40 g di mandorle a lamelle, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1846 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 62.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes (vegan)
1h
Bevanda di noci
20 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min.
Moussaka di lenticchie
1 godz. 30 min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Zuppa al curry con formaggio paneer
4sa 5 dk
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1u. 5min
Tabulè di quinoa
40 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40 Min
Chili di tofu (vegan)
1h
Verdure al curry
1h