Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 43.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1h
Zuppa di baita
45 min
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi bicolore
2h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min