Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 43.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Knodel
1h
Gnocchi di patate crude e pane
40 min.
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min.
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Salsa bolzanina
15min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 Min
Zuppa di baita
45 min.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min