Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 43.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Salsa bolzanina
15 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55 min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Canederli allo speck
2h 40min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 min
Zuppa di baita
45 min
Minestrone d'orzo
1h