Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de jitomate
- 2 centimetros de jengibre, pelado
- 1 chile rojo, cortado a la mitad y desvenado
- 10 gramos de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 cucharadita sal
- 2 jitomates, cortados en cuartos (aprox. 200 g)
Relleno de cangrejo
- 20 gramos de hojas de cilantro
- 3 centimetros de cáscara de limón amarillo
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 chile rojo, cortado a la mitad y desvenado
- 1 pizca de comino en polvo
- 300 gramos de pulpa de cangrejo
- 8 láminas de pasta filo (approx. 48 cm x 25 cm)
- aceite vegetal, para freír
- Voeding
- per 8 porción
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta de yogur y jitomate
40min
Chalupitas de pepino y atún
20 min
Pan mediterráneo sin gluten
1h 15min
Huevos pintados (naranja)
55min
Arroz de coco (Pittu)
3u.
Pastel de moras y crema
2 godz. 15 min
Malteada de cheesecake de fresa
40min
Dip de aguacate y surimi
5 min
Guacamole de chipotle
5 min
Frijoles charros
25min
Sorbete de manzana, lima y menta
10min
Dip de ostiones y espinaca
15min