Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 克 雞胸肉 (約2片)
- 35 克 橄欖油
- 2 ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 小撮 義大利綜合香料
- 1200 克 水 (煮麵用)
- 200 克 乾貝殼義大利麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)
- 30 克 洋蔥
- 20 克 蒜頭
- 40 克 新鮮四季豆 ,切段(5公分)
- 60 克 小番茄 ,對切
- 200 克 高湯
- 10 克 帕瑪森起士粉
- 90 克 青醬 (市售或自製)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 919.4 kJ / 219.9 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 1.5 g