Apparaten en accessoires
海鮮無水鍋
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
水600 克
-
大白菜400 克
-
豬肉片100 克
-
雪白菇100 克
-
蟹150 克
-
生草蝦 去殼去腸泥150 克
-
青蒜 切段70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
日式醬油 (柴魚風味)1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
36 g
Calorieën
1216 kJ /
291 kcal
Vetten
10 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
低卡新食感
11 recepten
Taiwan
Taiwan