海鮮無水鍋

海鮮無水鍋

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
2 人份

Ingrediënten

  • 600 克
  • 大白菜
    400 克
  • 豬肉片
    100 克
  • 雪白菇
    100 克
  • 150 克
  • 生草蝦 去殼去腸泥
    150 克
  • 青蒜 切段
    70 克
  • ¼ 茶匙
  • 日式醬油 (柴魚風味)
    1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 36 g
Calorieën 1216 kJ / 291 kcal
Vetten 10 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...