Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
醃魚
- 2 粒 蒜頭
- 5 克 薑 ,去皮
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,對半切並去籽
- ½ - 1 茶匙 乾燥茴香籽 ,依個人口味調整
- 1 小撮 肉桂粉
- ¼ 茶匙 番紅花
- ½ 茶匙 鹽
- 3 大匙 橄欖油
- 2 片 去皮白肉魚片 (每片約180克)
摩洛哥青醬
- 2 粒 蒜頭
- 30 克 新鮮香菜 ,取葉子和莖,切段
- ½ - 1 茶匙 孜然粉 ,依個人口味調整
- 1 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 1 小撮 乾辣椒碎片
- 30 克 新鮮萊姆汁
- 30 克 橄欖油
庫司庫司沙拉
- 100 克 庫司庫司
- 15 克 橄欖油
- 110 克 水
- 1 小撮 孜然粉
- ½ 茶匙 鹽
- 5 根 新鮮香菜 ,只取葉子
- 1 根 新鮮紅辣椒
- 1 茶匙 萊姆皮
- 1 根 紅蘿蔔 (約60克),切塊
- 50 克 去核黑橄欖
- 80 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾水份
蒸魚
- 500 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3187 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
黑胡椒豆腐肉片捲
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
鹹蛋黃拌腐竹時蔬
Geen beoordelingen
九尾蛤蜊雞湯
2 Std.
鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬
Geen beoordelingen
泰式舒肥牛排沙拉
Geen beoordelingen
酸辣湯(使用金屬刀組隔板)
Geen beoordelingen
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Geen beoordelingen
西班牙國王餅
Geen beoordelingen
芹菜枸杞炒豆包
Geen beoordelingen
無花果優格雪泥
5 λεπτ.