Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistachio paste
- 60 g sugar
- 300 g unsalted pistachio nuts
- 25 g rose water
Marzipan
- 300 g sugar
- 300 g blanched almonds (see tip)
- 20 g blossom water
- 10 g rose water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 13.9 g
Alternatieve recepten
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
5 godz. 50 min
Paris Brest
6h 40min
Mint lemonade
5 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 Std.
Date and pistachio truffles (bethith)
30 Min
Arabian ice cream
10h 25 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Red lentil soup with cumin
55min
Crêpes with herbs
1 Std.
Za'atar mix substitute
5 min
Gazelle horns
1 Std.
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min